Välkommen till vårt digitala arkiv av webbinarier! Här väntar dig en värdefull samling av expertledda sessioner, fulla av insikter och innovationer i kollektivtrafikens datadrivna värld. Utforska allt från tekniska demonstrationer till djupgående fallstudier, anpassade för att förstärka din förståelse och förmåga att navigera i framtidens kollektivtrafikutmaningar.

Upplev hur avancerad dataanalys kan transformera kollektivtrafiken, höja passagerarupplevelsen och bidra till våra klimatmål. Varje inspelning är en unik resurs för lärande och inspiration, tillgänglig när du önskar.

Optimera dina tidtabeller 

Hur du effektivisera din kollektivtrafikplanering med Edin Telo från Gamla Uppsala Buss AB

I detta webbinarium kommer Edin att visa praktiska exempel på hur du kan trimma in tidtabeller, analysera utfall och optimera körtider utifrån statistik. Edin berättar också om fördelarna med att regionen, kommunen och operatören arbetar tillsammans i samma system för att ta fram datadrivna beslutsunderlag för att lösa framkomlighetsproblem.

En timme med Edin Telo om effektiviseringar i planering av kollektivtrafiken.

 

Vad är Flowmapper

Flowmapper LIVE en introduktion och demo

I detta webbinarium ger vi en omfattande översikt av Flowmapper, dess utveckling och hur det revolutionerar kollektivtrafikplaneringen med hjälp av högupplöst data. Vi diskuterar betydelsen av detaljerad data för att fatta välgrundade beslut och dyker djupt in i Flowmappers struktur, inklusive dess olika moduler. Följ med oss steg för steg, både i teori och praktik, där vi LIVE demonstrerar hur dessa moduler opererar och bidrar till en effektivare och mer insiktsfull kollektivtrafikhantering.

50 min introduktion till Flowmappers olika delar

 

Detta är Indicator

Unika nyckeltalsrapporter för kollektivtrafiken

Föreställ dig möjligheten att snabbt jämföra och förstå utmaningarna för varje kollektivtrafiklinje genom enhetliga nyckeltal. Tänk dig också att dessa nyckeltal uppdateras regelbundet, vilket ger dig chansen att övervaka utvecklingen över tid och säkerställa att genomförda åtgärder faktiskt bidrar till en mer attraktiv kollektivtrafik. Just detta är essensen av Indicator.

30 min inspiration om nyckeltalsrapporter

 

Automatiska tidtabeller

Som bygger på högkvalitativ data

Flowmapper Timetable AI revolutionerar tidtabellsskapandet genom att basera sig på bussarnas verkliga körtider och använder artificiell intelligens för att skapa de mest optimala tidtabellerna. I denna inspelning utforskar vi hur du kan utnyttja kraften av över 40 miljarder datapunkter för att förädla och förnya din strategi för datadriven kollektivtrafikplanering.

60 min om att skapa optimala tidtabeller

Inspirerad och vill komma igång?

Fyll i formuläret och välj vilka tjänster du önskar att vi hjälper dig med. Vi återkommer till dig för att boka in ett samtal för att stötta er på bästa sätt.